2017. január 29., vasárnap

A ravasz az agy és két füstölgő puskacső / Blöff DVD - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


A ravasz az agy és két füstölgő puskacső / Blöff szinkronos csomag (2 DVD, JOGLEJÁRT)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels + Snatch Pack
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - szinkronizált változat
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Leírás: London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, színes lány, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát, itt határozza el, hogy meggazdagodik - minden áron. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Ha egy héten belül nem adják meg tartozásukat, az egyik helyi bandafőnök végez velük. Kétségbeesettnél kétségbeesettebb terveken törik a fejüket, végül, hosszú habozás után, a leglehetetlenebb megoldást választják. Kirabolnak egy másik bandát.
Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, és azt hiszi, övé lesz a dohány. Pedig a dohány mindig egész másé lesz.
Hangok: Magyar 5. 1, Angol 5. 1, Lengyel 5. 1
Blöff - szinkronizált változat
Snatch
Leírás: London nem a csendes arisztokraták és a nyugodt komornyikok városa. Rablók, szélhámosok, ravaszkodó kettős és hármas ügynökök, hamiskártyások és disznótenyésztők népesítik be. Legalább is ez a benyomása Négyujjú Franknek (a 2001-ben Oscar-díjat nyert Benicio Del Toro – Traffic), aki egy lopott gyémánt kézbesítése közben átmenetileg itt pihen meg. Ugyanis találkozik Penge Borisszal, aki ráveszi, fogadjon egy illegális bokszmeccsen. A kő elúszik, és örvény támad a nyomában: méghozzá olyan, ami felforgatja az egész londoni alvilágot. Színre lép Mickey (Brad Pitt – 12 majom), az ír roma bunyós, néhány ortodox zsidó gyémántcsempész, pár mindenre kész bérgyilkos és társaik. Mindannyian az eljátszott gyémántot akarják, az pedig fel-feltűnik, majd újra alámerül a számtalan egymást keresztező érdek, tengernyi blöff, hazugság és csapda forgatagában. Ahogy a szálak összekuszálódnak, kutyák, gyémántok, cigánykaravánok, nehézfiúk és fegyverek kavarognak a zűrzavaros csetepatéban.
Hangok: Magyar 5. 1, Angol 5. 1, Lengyel 5. 1
A postaköltség előreutalással 550Ft!
Budapesti személyes átvétel a Nyugatinál!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-02-19 17:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése