2017. március 29., szerda

2db HP univerzális USB töltő port replikátor 100.000ft értékű! 1ft,nmá!++ - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható állapotban.
1.:
HP 3005pr USB 3. 0 Port Replicator H1L08AA
Jellemzők
Két USB 3. 0 és négy USB 2. 0 port a már bevált korábbi és a jelenlegi legújabb kiegészítők csatlakoztatásához. Az USB 3. 0 az USB 2. 0-nál nagyobb átviteli sebességet kínál, és visszamenőleg kompatibilis az USB 2. 0 eszközökkel, így azok továbbra is használhatók. A DisplayPort- és HDMI-bemenetekkel a notebook képernyőjén felül két további kijelzővel növelheti a termelékenységet.
A Gigabit Ethernet nagysebességű hálózati kapcsolatot biztosít. A fejhallgató- és mikrofonbemenet támogatja a csatlakoztatott noteszgép fejhallgató- és mikrofonfunkcióit (ha a noteszgép rendelkezik ilyenekkel). Az egyszerű telepítéshez nincs szükség optikai meghajtóra. A flash memórián elérhető szoftveres illesztőprogramok gyors, felhasználóbarát telepítést biztosítanak.
A biztonság fokozását szolgálja a biztonsági zárnyílás, amely a nagyobb biztonság érdekében lehetővé teszi a porttöbbszöröző asztalhoz történő pányvázását, kabinos (cubicle), megosztott hozzáférésű (hot desking) és többterminálos (multi-seat) környezetekben. Az asztali zsúfoltság csökkentése érdekében a váltóáramú adapter a HP noteszgéppel közösen használható. (Megjegyzés: a porttöbbszöröző nem tölti a csatlakoztatott noteszgépet. )
------------------------------------------                                               ----------------------------------------------
2:
Port replikátor beleértve az energiaellátást - 1x HDMI, 2x USB 3. 0, 4x USB 2. 0, 1x DisplayPort, 1x LAN (E6D70AA)
Áfával
61 090 Ft
HP univerzális USB töltő port replikátor
Válassza a gyakran használt perifériák és csatlakozhat hozzájuk USB kábelt a notebook keresztül portreplikátor HP univerzális töltő portreplikátor. Ez magában foglal egy pár USB 3. 0 port és négy USB 2. 0 port csatlakozó nyomtatóhoz, flash meghajtó vagy külső meghajtó segítségével fészkek és HDMI DiplayPort könnyen csatolja külön monitoron. Kapcsolódni az interneten keresztül 10/100/1000 Ethernet.
HP univerzális töltő port replikátor is kínálnak integrált bemenet fejhallgató és mikrofon. Belül replikátor tele van tizenkét cserélhető betétekkel tápcsatlakozó,  amelyen keresztül lehet tölteni egy nagyon széles körű laptopok különböző márkák. Csak csatlakoztassa az adaptert a hálózati kábelt.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 20:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése