2017. április 27., csütörtök

3-4év 86-92-98 Alsó, bugyi + trikó csomag 25db + AJÁNDÉK ÚSZÓNADRÁGOK Ikreknek! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kedves Látogató!
Ebben az aukcióban 2-4 évesekre ( 92-98-104 ) való, Alsónadrág ÉS trikó csomagot kivánok eladásra kinálni Önnek.
AJÁNDÉKBA 2 DB 98/104 ÚSZÓNADRÁGOT ADOK!
Kérem, tekintse meg az ajánlatomat és döntsön tetszése valamint kiadási kerete szerint. Ikerfiaim lévén, sok egyforma vagy nagyon hasonló termékkel találkozhat, de vannak női, kismama, férfi csomagjaim is. Néha összegyűlik játék is, ami csomagban szokott megjelenni a hirdetéseim között.
Általában a méretek,, amelyek a ruhacimke szerint vannak, nem mindig egyezik az igazi méretével!!! Példa: 74-es póló, 74-esnek cimkézve, de a méretek alapján 80-as. Ezért kérem, figyelmesen olvassa el, ha mérésre kerültek a termékek és azt feltüntetem. Nézze meg, az Ön által mért méreteket és hasonitsa össze az enyémekkel, hogy biztosan jó legyen az ajándékozottnak! Ahol nem tüntettem fel külön a méret méréseimet, a méret a cimke szerint is megegyező.
 
17 db Alsónadrág ( 2db enyhe foltosodott, néhány kopott mintás)
4 db Trikó
AJÁNDÉK! 2 db Úszónadrág 98/104 méretűek, csillagmintás és oldalcsikos
Előforduló márkák: Scooby-Doo, Disney, Next
Használt termékek, de többségük jó állapotú!
A termékek anyaga: pamut anyag
A termékeimet szabócentivel mérem le, ahogy időm engedi ezeket feltüntetem de külön kérésre igyekszem aznap feltüntetni itt!
A termék súlya: 1200 gramm köruli csomagolás nélkül!
A hirdetett termékek minősége az adott terméknél feltüntetve van. Hordhatatlan, használhatatlan terméket sosem bocsátok eladásra! Olyan termékek vannak nálam, amelyeket családtagjaimra is ráadnék, és nekik odaadnék szivesen! A termékeknél amelyek maradandó, vagy az elfogadhatónál nagyobb, ott jelezni szoktam! A termékeket alaposan átvizsgálom a feladás előtt (mérésnél meglátni) és a legjobb belátásommal leirt állapotú. Ön a feltüntetett állapotban lévő terméket fogja kézhez kapni!
Ha úgy döntött, nálam teszi le a klikkeléssel vásárlását(amit előre is köszönök), kérem vegye fel velem a kapcsolatot 3 napon belül és biztosítson a vásárlása komolyságáról. Ha ezt elfelejtené, megkísérlek üzenni, ami után negatívval sajnos kénytelen vagyok ismét ujra hirdetni!
A utalás Otp számlaszámra lehetséges és a személyes átadást a lakhelyemhez közel tudom megoldani, a gyerekeim miatt. DPD futárral 2 napos kiszállással (utalás megléte után) 3kg - ig a Vaterán keresztül 890 huf. Magyar Posta által ajánlottként 1390 körül van a postadíj.
Találhat még nálam sok ikres ruhát (MINŐSÉGI, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ FŐKÉNT, BOLTBÓL VÁSÁROLTAK, NEM TURKÁLÓS! ) És cipőt, játékokat is! De ne csak ikres, hanem női ruhacsomagokat is láthat! Mindig vannak új hirdetéseim, ha van ideje, kérem ne mulassza el!
Köszönöm az idejét, türelmét a hirdetésemre! Remélem a döntése után üdvözölhetem Önt!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-18 14:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése