2017. november 27., hétfő

TÉLI BABA GYEREK CSOMAG KISPAPLAN PÁRNA SZETT VEGYES TÉLI RUHÁK ALVÓ LÁBZSÁKOS RUGDALÓZÓK PIZSAMÁK - Jelenlegi ára: 3 00

Eladó egyben egy csomag használt baba-gyerek téli holmi. Olvasd el a leírást:
Csomag tartalma:
- Rózsaszín csíkos nagyon meleg bélelt vastag esti lábzsákos rugi, bolyhos/használt de nem szakadt, nem foltos, cipzáros és a karjai is cipzárral levehetőek 68/80as méret van benne hossza 75 cm.
- Baba/gyerek téli kispaplan és párna szett, varratva volt, nagyon puha anyaggal töltve, meleg, levehető huzatot adok hozzá, volt használva de szép állapotú, baja nincs, 1-2 gomb hiányzik a huzatról. Mérete a paplan kb 70x70cm, a párna kb 40x30cm, nagyon szerették a kicsik annyira puha.
- Pöttyös rugi, varratva volt, szokásos vastagságú, nem bélelt de meleg, hossza kb 80 cm, de kisebb gyerekre is jó mert a dereka szűkebb fazon széltében max 30cm a dereka, cipzáros, bolyhos de baja nincs, benti puha kiscipő is van mellé.
- Kockás púder színű rugi, varratva volt, ez is szokásos anyagú nem bélelt de meleg, cipzáros, Hossza 70-75 cm, benti puha kiscipő is van hozzá.
- Pókemberes pizsama alsó, bézs színű, pókember mintákkal puha meleg pizsi anyagból, használt de jobb állapotú, hossza 75 cm.
+ AJÁNDÉK Egy kb 70x70cm-es sapkás, macis gyerek flotír törölköző, foltos/használt de használható.
Minden a képeken látható! Leütés után azonnal tudom küldeni futárral.
Több aukció vásárlása esetén tudok egybe postázni, nézd meg a többi termékemet is, hátha találsz még kedvedre valót! : )
Ezeket a dolgokat egyben szeretném eladni, Pesten személyesen átvehető a 17 kerben címen, postázás csak futárral Dpd futár ára 1500Ft.
Ha leütötted a terméket 3 nap áll rendelkezésedre hogy átvedd a terméket vagy kifizesd előre utalással! Ellenkező esetben negatívval zárok, halogatás nincs. Utalás után azonnal küldöm a terméket.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-19 06:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése