2018. április 24., kedd

Regatta túra/városi polárkabát L, jó állapotban - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képeken látható L-es Regatta polárkabát, kifogytam belőle. Nem volt sokat hordva, a képeken is látszik. Frissen mosva.   Kellemes tapintású, vastagabb polár anyag. Méret tekintetében MINDENKÉPPEN  az általam mért számokra hagyatkozzanak.
Pontos méretek: mellbőség 59 cm, teljes hossz hátul, gallértól mérve 72 cm, vállszélesség 51 cm, ujjhossz kb. 66 cm. Fekete/fókaszürke szín, szűkíthető derék, két zippzáras sima zseb és egy szintén zippzáras mellzseb pl. mobiltelefonnak.
MPL/Foxpost/Webox csomagautomatai kézbesítés vagy postai küldemény, aktuális ár szerint. Ajánlott levélként nem tudom küldeni, mert : "2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. " Ha bármilyen egyéb postázási lehetőség érdekli, kérem jelezze.
A képek minden esetben megfelelnek a valóságnak. A színek megjelenítését esetenként lényegesen meghatározzák a fénykép készítésekor uralkodó fényviszonyok és a megtekintéshez használt monitor kalibrációja, kérem ezt vegyék figyelembe.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem még licitálás előtt tegyék fel, igyekszem minél gyorsabban és a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni. Beszámítás, csere, nem lehetséges. Kérem figyelmesen olvassák el a Szállítási feltételeket is! Több áru együttes vásárlása jelentősen kedvezőbb szállítási díjat jelent, csomagautomatánál csak egyszer kell kifizetni a szállítást az egyszerre vásárolt termékek után, ill.   súly alapú kedvezmény lép életbe a postai levél és csomag esetében.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 12:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése