2018. június 24., vasárnap

Hajítólabda, dobólabda 120gr - Jelenlegi ára: 450 Ft

Lágyított, rugalmas héjszerkezetű speciális anyagból készült 120 gr hajítólabda,  átmérő 7 cm. Elsősorban atlétikai edző, oktató és gyakorló labda. Bőr és egyéb varrott ragasztott labdák tulajdonságaival rendelkezik. Víz és kopásálló, könnyen tisztítható labdatípus. Kiváló Magyar termék!
Fontos tudnivalók megrendelésről, fizetésről és szállításról!
Ha bármilyen kérdése lenne a termékről, vagy szolgáltatásainkról, kérjük írjon! Megrendeléséhez adjon meg valós elérhatőségeket a kiszállítás egyeztetése miatt! Megrendelését követő munkanapon megkiséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot. Amennyiben ez sikertelen lenne és Ön sem jelentkezik 5 munkanapon belül rendelését töröljük. Előreutalás esetén csak bankszámláról utaljon!
Szállítás:
-Szállítás átlagosan 2-5 munkanap -A vaterafutárt használjuk: -Futárral előreutalás, utánvét. -MPL postapont, postaautomata előreutalással. -Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban. -Sérült csomagot ne vegyen át, irassa be a futárral, hogy miért nem veszi át! -Lemondás, vagy bármilyen jellegű probléma esetén, mielöbbi értesítést kérünk!
Fizetés:
-Előreutalás csak számláról-számlára lehetséges, nem fogadunk el banki befizetést vagy csekket! A termék kiszállítása, a megrendelés feldolgozása csak az átutalás jóváírását követően kezdődik.
-Egy vagy több termék 30000 Ft. feletti vásárlása esetén a kiszállítás díjtalan!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 14:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése