2018. augusztus 29., szerda

Saját építésű 2X3 Wattos PCL86 SE sztereo csöves erősítő 1 darab tartalék csővel eladó! - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Eladó egy 2X3 Wattos PCL86 SE sztereo csöves erősítő.
4-8 Ohmos hangfalak köthetők rá.
Saját építés, 15 Henrys fojtó a tápban, brumm mentes.
Az erősítő elfekvő készletből való, régi, de vadonat új Remix ellenállásokból épült (1960-70-es évek), melyek be lettek mérve beépítés előtt. Doboza fa, feketére festve, teteje alumínium, antik hatású alu festékkel lefestve, lakkozva, természetesen földelve. 4 darab kis gumi lábon áll. Kívülről cserélhető biztosíték a készülék hátulján.
Egy 5 mm-es LED jelzi a bekapcsolt állapotot az előlapon.
Az esetleges későbbi szerelés miatt a sasszi teljesen kifordítható a dobozból, semmit nem kell kiforrasztani a javításhoz, csak a 8 darab felső csavart kiszedni.
A jel útja csak egy csatoló kondenzátort tartalmaz. Direkt ehhez a csőhöz való gyári (Unitra) és egyforma kimenő trafók, Puskás táptrafó, Piher potméter, porcelán csőfoglalatok, vadonat új ki és bemenő csatlakozók, táp kapcsoló. A hangfal csatlakozó banándugós, de sima vezetéket is rá lehet csavarni és szorítani. Vadonat új 220-as táp zsinór jár hozzá.
Minden túlméretezve, semmi nem melegszik túlzottan. Több órás tesztüzem után kerül eladásra. 1 darab használt tartalék csövet adok hozzá ajándékba. Mindegyik cső kifogástalan állapotú Tungsram márkájú, de a feliratuk már lekopott.
Az alábbi rövid videón látható működés közben:
https: //www. youtube. com/watch? v=J09XVuv62sk&feature=youtu. be
Személyes átvételnél meghallgatható, hozott CD-vel is tesztelhető. Szép hangja van, mély és magas is rendben, sztereo képe is jó. Normál szobai zene hallgatáshoz elegendő hangerővel szól (nagyobb méretű, érzékeny hangfalakkal).
Előre utalás esetén futárral is el tudom küldeni atombiztos csomagolásban +1450 Forintért, ekkor a csöveket külön becsomagolom, az új tulajdonosnak kell majd belerakni.
Súlya kb. 5 kg.
Utánvéttel nem küldöm! Kérdésekre szívesen válaszolok.
 

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 18:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése