2018. december 26., szerda

1 FT!! Kräuter® fejfájás elleni balzsam, BIO gyógynövényekkel - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek!
Az egészségtudatos magyarok 70%-a már ismeri és szereti a life care-t.
Ha Te is a bio termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a life care készítményelet.  Szupermarketekkel versenyképes áron szerezheted be. A termékek bio minősítésűek, parabén- és színezékmentesek, nem tartalmaznak kőolaj- és alumíniumszármazékokat.  Ha választottál terméket de nem látod nálam, írj üzenetet! Megnézem mikorra tudom megrendelni.  
Jelen aukció tárgya:
Krä uter® „ Nagymama csodaszere” fejfájás elleni balzsam, BIO gyógynövényekkel
15 ml, normál ár: 1690. -
-csillapítja a fejfájást
-tisztítja a légutakat
-frissítő hatású
A Krä uter „ Nagymama csodaszere” balzsam alapja egy olyan különleges recept, ahol a menta-, rozmaring-, eukaliptusz-, kámfor- és BIO mandulaolaj esszenciális keveréke segít a fejfájás csillapításában, a légutak tisztításában és a rovarcsípések okozta viszketés enyhítésében. Frissességet, életerőt biztosít.
A balzsam a halánték területére bemasszírozva, csillapítja a fejfájást, megtisztítja a légutakat. Enyhíti a rovarcsípés utáni kellemetlen érzést. Csökkenteni az ízületi gyulladásokat és a köszvény által okozott fájdalmakat.
3 kg-ig a szállítási díj nem változik. Nézd meg a többi termékem is, hátha találsz még kedvedre valót.
Ha olyan Life Care terméket szeretnél, ami nincs a termékeim között, jelezd üzenetben és felteszem ("Kérdezzen az eladótól" menüpont alatt)


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-01-11 20:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése