2019. február 25., hétfő

Vadonatúj! Philips HD8650 automata eszpresszó kávéfőző (darálós) Garanciás, akciós! - Jelenlegi ára: 79 800 Ft

Vadonatúj! Ár alatt! (Bolti ára 95ezer Ft-tól van)
Számlát, garanciát adok!
Philips HD78650 automata espresso kávéfőző
Típus Eszpresszó kávéfőző
Beépíthető Nem
Kávébab tartály Van
Kávébab tartály kapacitása 180 g
Víztartály kapacitása 1 l
Teljesítmény 1400 W
Funkciók
Tejhabosító Nincs
Teafőző funkció Nincs
Csészemelegítő funkció Nincs
Daráló Van
További tulajdonságok
Kijelző Nincs
Gőznyomás 15 bar
Súly 7 kg
Leírás:
Friss szemes kávéból készült eszpresszó egyetlen gomb megnyomásával
A végeredmény egy tökéletesen lefőzött kávé - vagy akár egyszerre kettő is - mely azonnal csészéjébe csorog, s a frissen őrölt kávészemekből egyetlen gomb megnyomásával néhány másodperc alatt elkészül.
Tökéletes ízhatás a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően
A 100% kerámia őrlőbetétek kialakításuknak köszönhetően nem melegítik túl a kávészemeket, így Ön örökre búcsút mondhat az odaégett kávé ízének. A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít.
Állítható őrlési beállítás a kívánt ízhatáshoz
Az őrlőbetéteket 5 különböző szemcseméretre lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen az enyhébb hangsúlyú kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.
Állítson be személyre szabott kávéhosszúságot a Memória funkciónak köszönhetően
Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be és mentheti el a bögréjében lévő kávé hosszúságát és erősségét. Élvezze kedvenc csészéjében egy kitűnő kávé élményét, mindezt egyetlen gomb megnyomásával.
Az Intelligens felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék
A nagy gombokkal rendelkező, egyszerű és intelligens felhasználói felület segít a készülékkel való kommunikáció megkönnyítésében és a legjobb teljesítmény elérésében.
A kis méretnek és az elülső hozzáférésnek köszönhetően bármely konyhához illeszkedik
A konyha mérete nem mérvadó: ez a készülék még a legkisebb helyen is elfér, emellett a használata kifejezetten kényelmes, mivel Ön elölről tud hozzáférni a vízhez és a hulladéktartályhoz. Ezt a készüléket arra tervezték, hogy még egyszerűbbé tegye a kávézás élményét.
Egyszerű tisztítás a teljesen kivehető központi egységnek köszönhetően
A központi egység minden teljesen automata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.
Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program
Ezt a kávéfőzőt úgy tervezték meg, hogy bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A rendszeres vízkőmentesítés meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát. Ez a készülék nemcsak jelzi, ha vízkőmentesítésre van szükség, hanem végig is vezeti Önt az automatizált vízkőmentesítési folyamaton, és szükség esetén egyértelmű képernyő-üzenetek jelennek meg.

Jelenlegi ára: 79 800 Ft
Az aukció vége: 2019-03-18 18:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése