2019. május 29., szerda

NIVEA HYALURON CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS SZÉRUM 30ml - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Nivea Cellular Anti-Age kozmetika leírása
A kiváló minőségű Nivea Cellular Anti-Age arcszérum magas aktívanyag tartalmú készítmény. Ennek köszönhetően a legfényűzőbb módon ápolja az arcbőrét.
Tulajdonságok:
segít kisimítani a ráncokat és a finom szarkalábakat
hatékonyan hidratál és táplál
visszaadja az arcbőr üdeségét és fiatalos szépségét
gyengéden kifeszíti az arcbőr felső rétegét
Használata:
Gyengéden ütögessen be az ujjaival megfelelő mennyiségű szérumot a tiszta arcbőrébe. Vigye fel az arcára, nyakára és a dekoltázsára is.
Bontatlan, originál csomagolásban.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Általában az összeg beérkezése után 3 munkanapon belül postázok, de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik (szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 18:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése