2019. június 27., csütörtök

Zeitgard 1 és 2 arctisztitó gép krémmel - Jelenlegi ára: 85 000 Ft


ZEITGARD 1 ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZETT  arctisztító zselével 125 ml
ZEITGARD arctisztítás
Az innovatív ZEITGARD 1 arctisztító készülék a klasszikus arcápolás revolúciója. Sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás, mégis különösen gyengéd a bőrhöz. Az elektromos fej és a speciálisan kifejlesztett tisztító textúra megszabadítják a bőrt a szennyeződésektől. A bőr ezáltal felkészül a program további lépéseire. A bőrkép simábbnak, tisztábbnak és élettel telibbnek hat.
Az innovatív elektromos kefe fejek optimalizálják a klasszikus arctisztítást. 10-szer hatékonyabban távolítják el a sminket és a szennyeződéseket, mint a hagyományos arctisztítás. Mindezt anélkül, hogy a bőrt jobban igénybe vennék.
Egészen részletesen átgondolt rendszer: az oszcilláló kefeszálak megszabadítják a bőrt a szennyeződésektől: a tisztító termékek speciális textúrája „ hálóként” gyűjti össze a szennyeződéseket.
Az eredmény: láthatóan tisztább bőr.
A kimondottan az LR számára kifejlesztett kefe fejek az antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően akár 3 hónapig higiénikusan tiszták maradnak. A MicroSilver védőpajzsként csökkenti a baktériumokat és megelőzi az újraképződésüket.
ZEITGARD arctisztító zselé normál bőrre és arctisztító krém érzékeny bőrre
CÉLCSOPORT 
Minden korosztálynak és minden bőrtípusra ajánljuk. Férfiaknak és nőknek egyaránt.
HASZNÁLAT
Távolítsd el a sminket a szemedről, nedvesítsd be az arcod és a ZEITGARD 1 kefét is. Az arctisztítóból nyomj a kefére. Nyomd 3 másodpercig a készülék ON gombját. A tisztítás 1 percig tart: 20 másodperc az egyik orcára, 20 másodperc a másikra, 20 másodperc a homlokra.
60 másodperc után a készülék automatikusan kikapcsol. Mosd meg az arcod vízzel, hogy eltávolítsd a krém/ zselé maradványait.
ZEITGARD 2 BŐRÖREGEDÉS- CSÖKKENTŐ KÉSZÜLÉK ÉS  SZEMRÁNC SZÉRUM +ÁTALAKÍTÓ KRÉMZSELÉ SZETT
- készülék
- átalakító krémzselé 50 ml
- készüléktartó utazáshoz AJÁNDÉK
A ZEITGARD 2-vel az LR letette a bőröregedés-csökkentés újabb mérföldkövét a kozmetikai iparban. A készülék a termotechnológia és a vibráció kombinációjával működik. Ezek a technológiák már ismert folyamatok a bőrgyógyászatban. A bőrazonos folyamatokban és az alkalmazkodást segítő reakciókban játszanak fontos szerepet.
És pontosan itt kapcsolódik be a ZEITGARD 2.
A meleg fázisban jelez a pórusoknak, hogy a testet túlmelegítették. A látszólagos kinti hőmérséklet túl magas, ezért a testnek le kell hűtenie magát. Ennek megfelelően kitágulnak a pórusok. Pontosan ebben a pillanatban a ZEITGARD bőröregedés-csökkentő termékek használatával a hatóanyagok a pórusokon keresztül a legmélyebb bőrrétegekbe is bejuthatnak.
A következő lépésre, a hideg fázisra a bőr második védekező reakciója reagál. A pórusok bezáródnak. Ezáltal a bőröregedés-csökkentő termékek is a bőrbe záródnak.
Ez a hatás a vibráció által még erősebb lesz. Ez közvetlenül a kötőszövetekre hat, a bőr mikrokeringése a véredényben stimulálódik.
A vibráció másik előnye, hogy a termékeket mélyebben a bőrrétegekbe juttatja, melyek így hatékonyabban fejthetik ki hatásukat. Így a hatóanyagok is mélyebbre jutnak és már a sejteket megkötő legfelső bőrrétegben kifejtik hatásukat.
ZEITGARD szemránc szérum
A szérumnak finomabb és könnyebb a viszkozitása, mint a krémeknek. Ez különösen a szemkörnyék vékony bőrének ápolása szempontjából előny.
A „ Patch H2O” és az „ Ultra Filling Spheres” hatóanyagok speciális kombinációja gondoskodik a szemkörnyék ideális ápoltságáról. A szemránckrém a finom, vékony bőrrétegeket az érzékeny szemkörnyéken megfelelő mennyiségű nedvességgel látja el. A bőr rugalmassága ezáltal javul.
Zeitgard átalakító krémzselé
CÉLCSOPORT
Érett bőrre, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk.
INFORMÁCIÓ AZ ÖSSZETEVŐKRŐL
A Patch H2O és az Ultra Filling Spheres kombinációja kifejezetten az érett bőrre lett kialakítva és a ráncok mélységének csökkentéséről gondoskodik. A Patch H2O és az Ultra Filling Spheres kimondottan gazdag koncentrációja belülről kifelé látja el a bőrt. A Patch H2O nedvességellátásának és az Ultra Filling Spheres felvevőképességének összjátéka a bőröregedési folyamatok látványos hatásai ellen lép fel. Az arcszín és a bőrállag jelentősen frissebb és simább lesz. A bőrkép látványosan feszesebbnek és rugalmasabbnak hat.
MAGAS MINŐSÉG, TÖKÉLETES A CÉL ELÉRÉSÉRE!   GARANCIA VAN RÁ! : )
EREDETI ÁRA :   146990. - 

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-18 10:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése