2019. július 25., csütörtök

ProInstrument 180m2 UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ PIEZO HANGSZÓRÓS KUTYAUGATÁS ELLEN 3év - Jelenlegi ára: 13

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
3 év garancia ProInstrument 180m2 / 15m UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ KÉSZÜLÉK PIEZO HANGSZÓRÓS SZOMSZÉD KUTYAUGATÁS ELLENI VÉDELEM ÁLLATTRIASZTÓ 3 év GARANCIA ProInstrument CERTIFIKÁLT tesztelt, minőségi készülék, piezó hagszóróval, érzékenység szabályzóval, max 180m2 hatóterület. Nagyon hatékonyan szünteti meg ha ugat a kutya, vagy a szomszéd kutyája.
Hogyan működik?
Ez a készülék érzékeli a zaj ugató kutyák, bekapcsolja önmagát nagyon magas, kutyákra zavaró ultrahangot bocsát ki. Ez a hang egy olyan nagyfrekvenciás hogy normál körülmények nem hallható az emberi fül számára, de nagyon kényelmetlen kutyák számára. A kutya megtanulja társítani ezt hangot az ugatásáshoz és a legtöbb esetben ő fog tartózkodni teljesen vagy legalábbis csökkenteni fogja.
1. Ultrahangos hangot használ a nem kívánt ugatás elhárítására
2. Felismeri a ugatás hangját akár 15 méter távolságig is
3. 4 működési szint beállítás, beleértve a teszt üzemmódot, 3 tartományszintet, On / Off kapcsolót
4. Tartós és időjárásálló ABS anyag kültéri használatra, nincs szükség fedésre.
5. LED-es elemállapot visszajelzés
A készülék lejátssza hangok a tartományban 22 kHz-25 kHz-re, a legtöbb kutya érzékeny a frekvenciák körül 23kHz. TANÍTÓ eszköz, nem riasztó.
Ellentétben a hasonló termékekkel, ez a beltéri és kültéri használatra is alkalmas, időjárásálló
Beállíthatjuk, hogy a készülék, hogy milyen messze van érzékelni a kutyaugatás.
A Test funkció lehetővé teszi, hogy tesztelje az eszközt. Amikor a készülék teljesen működőképes, akkor ad ki egy hallható hangjelzést az Ön számára.
Hatóterület max 180m2
Piezó hangszóróval a nagyobb hatékonyság érdekében.
Az eszközt úgy szereljük fel, hogy irányban legyen, ahol a kutya rendszeresen ugat. Ha kerítés van a berendezés és a kutya között, akkor a készüléket vigyük egy kicsit magasabb, úgy, hogy sugároz távol a tetején a kerítés fölött. Fel is lógatható pld fára
Méretek: kb 12 cm x 12 cm x 6, 5 cm
Tápellátás: 1x 9V elem, vagy akku ( nem tartozék).
Mint minden termék esetében, amelyek befolyásolják az állatok viselkedése, ez vezethet az eltérő eredményeket. Ezért azt javasoljuk, hogy azt is használja a fokozat parancsokat, hogy fokozza a hatást még. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes kutyák gyorsabban megtanulják összevetni a zavaró hangot az ugatáskor, mint mások.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 13 220 Ft
Az aukció vége: 2019-08-15 13:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése