2019. augusztus 31., szombat

Otthoni fogfehérítés iBright 2 csomag! Ingyenes kiszállítás - Jelenlegi ára: 21 081 Ft


Köszönjük a Vatera tagoknak a bizalmat és a pozítiv visszajelzéseket a termékeinkel kapcsolatban!
ÉrtékelőVéleményDátumTermékkód
lcskh5(39) (Vevő)
Pozitív
2019. 03. 31. 21: 44: 14
2735540279
Az adás vétel gyorsan és sikeresen megtörtént. A termék használatával , hogy megfelel-e az
elvárásoknak még nem tudtam számot adni mert kevés idő telt el a használat kezdete óta.  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Jozse503(13) (Vevő)
Pozitív
2019. 03. 07. 08: 34: 07
2730636443
Adásvétel rendben megtörtént 
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
gyuridani(12) (Vevő)
Pozitív
2018. 12. 26. 21: 58: 52
2703844277
A termék jó! Másoknak is ajánlom!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Regisztráció nélküli vásárló (Vevő)
Pozitív
2018. 12. 08. 14: 29: 14
2682709220
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Crown24(1000) (Vevő)
Pozitív
2018. 11. 15. 19: 42: 11
2695906823
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .. : ) 
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
pgizo(92) (Vevő)
Pozitív
2018. 11. 03. 15: 57: 42
2689239731
Gyors és kommunikatív partner. Csakis +++!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
kincses74_t(2) (Vevő)
Pozitív
2018. 07. 31. 10: 18: 06
2648686595
Megbízhato, gyors korrekt. Bátran ajánlom mindenkinek!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
28061Ft helyett 21081 Ft
Az ABC, Amerika egyik vezető televíziós csatornája, beavatott a legnagyobb Hollywoodi csillagok titkába, a tökéletes mosoly titkába. A csatorna azt közölte, hogy a hírességek a forradalmi iBrightot használják, hogy ragyogóvá varázsolják a mosolyaikat.
A riport szerint, amit fogorvosok, és tudósok készítettek, és amiről a CNN is tudósított, a hidroxi-apatit kristályok, jelentősen megnövelik a fogfehérítő termékek hatásosságát. A riport sok-sok év tudományos kutatásán alapul.
A nátrium-perbonát, az Amerikai Élelmezési Hivatal által jóváhagyott formula, ami egyáltalán nem káros az egészségre. Nemcsak a fogak felszínén, de még a zománc belső rétegeit is eléri. Már nagyon sok vásárló ért el vele tökéletes mosolyt.
A gyönyörű mosoly csak néhány kattintásnyira van! A legújabb technológiáknak köszönhetően, egy iBright készlettel, álmaid mosolyát érheted el. Rendelj iBrigh-ot, és legyen lenyűgöző a mosolyod, akár 5 napon belül.
Orvosok által jóváhagyott, és ajánlott!
Az iBright garantálja a legjobb minőségű szolgáltatást.
Németországban egy privát rendelőt üzemeltetek, és a célom az, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsam. Csak és kizárólag a legjobb minőségű termékeket használom, ami óriási presztízst ad a praxisomnak. Mindig az iBrightot ajánlom a pácienseimnek, akik a fogaikat akarják fehéríteni – munka közben is ezt használom. Őszinte vagyok a pácienseimmel, és megmondom nekik, hogy ugyanazt a terméket használom, amit az interneten is meg tudnak vásárolni. De sokuk visszatér hozzám fogfehérítésre, és a barátjaiknak is ezt ajánlják.
Dr. Mał gorzata Zają c-Schwartz
Klinikailag tesztelt
Az iBright több éves kutatások eredménye, amiknek a célja az volt, hogy egy olyan fogfehérítő megoldást fejlesszenek ki, ami nem csak hatásos, de a biztonságos is. A legjobb tudósok csapata, akiknek a gyógyszerészet, és az orális higiénia a szakterületük, olyan tesztek sorozatát végezték el, amelyek a legjobb eredményt hozták ki a formulából. A teszteket végző csapat elkötelezettségének köszönhetően, mindenkinek a föld körül, esélye van elérni a tökéletes mosolyt, gyorsan és biztonságosan.
Dr. W Janicki
A világ minden tájáról ajánlják a fogorvosok
Orvosként naprakésznek kell lennem a szakmában, beleértve az új kezeléseket is. Ennek érdekében számos konferencián részt veszek. Az ilyen üléseken mindig kitárgyaljuk az új termékeket, különösen az élettani hatásaikat. A leggyakoribb konferencia téma a fogfehérítés. Az egyik ilyen konferencián fogorvosok egy csoportja prezentálta kutatók eredményeit, aminek köszönhetően meg lettem győzve az iBright hatékonyságáról és biztonságosságáról.
Dr. Agnieszka Król
„ Zománc-biztos”
Az iBright olyan összetevőket tartalmaz, amik 100%-ban biztonságosak, és nem károsítják, a fogzománcot. Ezek az Amerikai Élelmezési Hivatal által jóváhagyott összetevők. A gél pH-semleges, így nem károsítja a fogzománcot, miközben a nátrium-perborát, fehéríti a fogakat. Emellett, a fehérítő eljárást felgyorsítják a hidroxidapatit kristályok.
Dr. Zbigniew Wolski
A csodálatosan szép mosoly már csak pár kattintásra van! A legmodernebb technológiának köszönhetően, az iBright az álmaid mosolyát biztosítja számodra! Rendelj iBrightot, és akár 5 napon belül fehérebbek lesznek a fogaid.
Kattints ide, hogy kinagyíthasd, és elolvashasd az ajánlásokat:
Csak azt akartam mondani, hogy az iBright nagyszerű! Sok-sok évig dohányoztam, és a fogaim nagyon elszíneződtek. Amikor abbahagytam a dohányzást, eldöntöttem, hogy tenni kell ez ellen valamit. A termék pár nap alatt kifehérítette a fogaimat. Fantasztikus. És nagyon könnyű használni.  
Oldř ich, Karlovy Vary
Tulajdonképpen a fogaim sohasem voltak fehérek. Nem voltak kanári sárgák, de nem is voltak túl szépek.
...
Kristina, Mjölby
A fogaim 14 árnyalatot fehéredtek! Az iBright felülmúlta az elképzeléseimet. Bár sokszor éreztem érzékenységet a fehérítő eljárások után, el kell, hogy mondjam, hogy sohasem éreztem kényelmetlenséget az iBright használata után!
Tereza, Malacky
Egy nagy vállalatnak dolgozok, és a menedzseremnek tetszettek a projektjeim. Ezért megjutalmaztak, de sohasem engedték, hogy kiszolgáljam a vevőket. Ez nagyon feldühített – ezek az én ötleteim voltak.
...
Jakub, Wrocł aw
A fogaim annyira elszíneződtek, hogy nem tudtam a tükörbe nézni. Ez volt az a dolog amit nagyon nem szerettem magamban.
...
Sadie, Blackpool
Dohányzok. Próbáltam már leszokni, de sohasem sikerült. A dohányzás tönkretette a fogaimat.
...
Vilnis, Liepā ja
Mindig is olyan mosolyról álmodtam, amilyen a sztároknak van! Azt hittem, hogy szépek a fogaim, de sajnos sárgásak voltak.
...
Ioana Mane, Arad
Nagyon sok mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. Miután kipróbáltam az iBrightot, azt kell mondanom, hogy ez a legjobb! : ) 
Lucia, Newport, New Jersey
Mosolyok történetei!
Lu Mei 28, Tokio
Amikor jól nézel ki, jól is érzed magad! A fogaim fehérítése annyira szólt az egészségemről, mint amennyire a kinézetemről. Az iBrightnak köszönhetően nagyon szép lett a mosolyom, és így sokkal magabiztosabb vagyok.
Frank 42, Illinois
Helló, hogy vagy? A nevem Frank, és professzionális testépítő szeretnék lenni. A rengeteg edzőteremben töltött óra nem tudta megfehéríteni a fogaimat, és olyan csillogást adni nekik amelyet a bírók keresnek. Most a toppon vagyok, köszönhetően az iBrightnak.
Dan 24, New York
Helló, a nevem Dan. Hálás vagyok az iBrightnak, mert remekül használ. Meséltek róla az ismerőseim, így hát ki akartam próbálni. Sokkal több dicséretet kapok, az emberektől, akik a boltomba járnak. Az eladásaim megnövekedtek, és folyton kérdezgetik, hogy: „ Te mit használsz? ”, vagy „ Hogyan lehetnek ilyen fehérek a fogaid? ”. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Miért az iBright?
Nátrium-perborát - felgyorsítja az oxidációt, felgyorsítja a hatást
Hidroxiapatit kristályok - megnövelik a gél tisztító hatását
pH-semleges formula - megvédi a fogzománcot
Sűrű gél - megnöveli a fogak ellenálló képességét
Formula - a fogak minden részét eléri a jobb eredmény érdekében
LED lámpa - a kék fény felgyorsítja a fehérítési folyamatot, és megnöveli a hatákonyságot
Szín skála - segít mérni, hogy mennyit fehéredtek a fogaid
Flexibilis fogvédő - tökéletesen illeszkedik
Fehérebb fogak 5 nap alatt?
A fogak elszíneződésének sok oka lehet: dohányzás, tea, kávé, üdítők. A fogak a kor előrehaladtával is elszíneződhetnek. Az elszíneződött fogak többé nem okoznak problémát – az iBright varázslatosan hatásos. Hatékony, könnyű használni, és teljesen biztonságos. Klinikai tanulmányok bizonyítják – az iBright akár 14 árnyalattal is megfehéríti a fogaidat.
Attól függően, hogy hogyan használod, akár 5 vagy 7 nap alatt is látványos hatás érhető el.
Fehérítsd a fogaidat, és kápráztasd el a barátaidat. A mosolyod az első amit észrevesznek rajtad. Csatlakozz a több mint 40 ezer elégedett vásárlóhoz.
Eduard,  
24 éves
Meglepődtem, hogy milyen gyorsan megkaptam a megrendelt terméket. Egy héttel a rendelés után, már fehéríthettem is a fogaimat. Az iBright remek termék! Nagyon hálás vagyok érte! Mindenkinek ajánlom.
Peter,  
42 éves
Minden a külsejével törődő embernek észben kell tartania, hogy a fehér fogak nagyon sokat jelentenek. Az iBright a kulcs a sikerhez. Nagyszerű termék.
Dalibora,  
21 éves
Rengeteg köszönet az iBrightnak, nagyszerű termék! Remekül néznek ki a fogaim!
A csodálarosan szép mosoly már csak pár kattintásra van! A legmodernebb technológiának köszönhetően, az iBright az álmaid mosolyát biztosítja számodra! Rendelj iBrightot, és akár 5 napon belül fehérebbek lesznek a fogaid.
GYIK
Hogy működik az iBright?
Az oxigén atomok, amiket az iBright összetevői tartalmaznak, eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket. Akár az egész fogsorodat, csak egy fogadat akarod fehéríteni, az iBright a legjobb választás. A fejlett formulának köszönhetően, az első nap 30 perc, az azt követő napokon csak 10-20 perc használattal, ugyanazt a hatást éred el, amit már fehérítőkkel napi több óra alatt.
Hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy nem káros az egészségemre?
Az iBright formulája, ami a nátrium-perboráton alapszik, hidroxi-apatit kristályokat is tartalmaz. Elősegítik a gél szennyeződés eltávolító hatását. A pH-semleges formula megnöveli a fogak ellenálló-képességét, és felgyorsítja a fehérítő hatást.
Az iBright formulája tudományos kutatásokon alapszik?
A csapatunk, vezető tudósokból, fogorvosokból, és szakértőkből áll. Hatalmas munkát végeztek, hogy előállíthassák a terméket, ami a legcsillogóbb fogakat garantálja, akár napok alatt.
Elég egy csomag, hogy elérjem a kívánt hatást?
Attól függően, hogyan használod a terméket, egy csomag , egy 5-7 napos kezelésre elég. A vásárlók túlnyomó többsége elégedett a termék hatásosságával. Minden attól függ, hogy mennyire színeződtek el a fogaid.
Tartósak az iBright hatásai?
Az iBright az egyik leghatásosabb fogfehérítő termék. De tudnod kell, hogy egy termék sem tud csodát tenni. Egy idő után a fogaid újra elszíneződhetnek.
Mindenki használhatja az iBrightot?
Az iBrightnak nincsenek mellékhatásai, és minden felnőttnek ajánlott. A 18 éven aluliak, vagy akik orvosi kezelés alatt állnak, mindenféleképpen kérjenek tanácsot orvosuktól. Terhes nőknek nem ajánlott a használata.
Mi a helyzet a titoktartással?
Tiszteletben tartjuk a magánéletedet, és hogy az elszíneződött fogak kínosak lehetnek. Ezért a termék diszkrét csomagolásban érkezik, így senki sem jön rá a problémádra.
Mennyi idő a házhoz szállítás?
A rendelések feldolgozása, és a termékek kiszállítása nagyjából egy, másfél hetet vesz igénybe. A termékeket megbízható futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.
Mit tartalmaz egy iBright csomag?
A csomag tartalma:  
útmutató
5 darab fogfehérítő törlőkendő
5 ml előkezelő spray
15 ml fogfehérítő gél 
szilikon fogvédő, ami tökéletesen illeszkedik
5 wattos LED lámpa
Hogyan kell használni az iBrightot?
Többféleképpen lehet használni a készletet. Az 5 napos kezelés esetén, az első napon 30 percet, és utána 20 percet kell használni. A 7 napos kezelés esetén, az első napon 30 percet, utána naponta 10-20 percet kell használni. Nagyon könnyű, és egyszerű a használata. A kezelés előtt, a kendő kék felét fújd be az előkezelő permettel, és dörzsöld vele a fogaidat 1 percig. Ha végeztél, köpd ki a felesleget. Ezután helyezd fel a fogvédőt a LED lámpára, kend be a géllel, és helyezd a fogsorodra. Kapcsold be a LED lámpát, és tartsd így 10-30 percig. A lámpa 10 perc után automatikusan lekapcsol, ha hosszabb ideig tartana a kezelés, kapcsold be újra.
Cash In Pills-ről magáról a cégről:  
14 év tapasztalat!
200 Országba szállítunk!
A tapasztalatunk az egyik legnagyobb erősségünk.  
Célunk, hogy a legjobb mínóségőek legyenek a termékeink, elégedettek legyenek a meglévő és az új ügyfeleink.
Hatékony és gyors kiszállítás.
Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat olyan magas minőségű termékekkel és márkákkal, amelyeket a vásárlók az egész világon megbecsülnek.
Kérnék bővebb információt:
https: //feher-egeszseges-fogak. webnode. hu


Jelenlegi ára: 21 081 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 17:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése