2020. május 20., szerda

Multifunkciós vízmérték és szögjelölő eszköz - Jelenlegi ára: 2 190 Ft


Multifunkciós vízmérték és szögjelölő eszköz
Egy új kép elhelyezésekor a legfrusztrálóbb feladat megtalálni a megfelelő helyet a szögnek/akasztónak anélkül, hogy felesleges lyukakat ütnénk a falba. A szemmérték nem mindig megbízható, könnyű elvéteni a helyes centimétereket, a végeredmény pedig lehangoló tud lenni.
Ezeket a feszült pillanatokat spórolja meg neked új multifunkciós vízmérték és szögjelölő eszközünk! Vízmérték funkciójának köszönhetően az egyenes vonalak könnyedén bemérhetőek, mondj búcsút a csálén, ferdén álló képeknek.
Felejtsd el a csúnya, feleslegesen fúrt lyukakat, szögeket a falban! Az eszköz alján található jelölőkkel előre bemérheted teljes pontossággal, hol lesz szükség szögre, akasztóra. Kompakt, könnyen kezelhető és praktikus segítség bármely háztartásban!
A rendezett, egyenes, szimmetrikus galériák kialakítása többi nem fél napos munka és méricskélés eredményei - végre koncentrálhatsz arra, milyen elrendezésben tetszenének legjobban fali képeid, díszeid!
Tulajdonságok:
- Multifunkciós vízmérték és szögjelölő eszköz
- Méret: 35. 4 x 9. 2 x 2 cm
- Felhasználóbarát, kompakt kialakítás
- Az eszköz hátulján található gumipárnák megvédik a falat az esetleges karcolásoktól.
- Biztosítja, hogy képeid egyenes szögben kerüljenek fel a helyükre.
- Szín: Sárga
- Az eszközön található fém tűk pontosan megjelölik a szögek helyét.
- Az egy- és dupla horogrendszer a képkereteken kívül más dekorációk, eszközök felfüggesztését is megkönnyíti, melyek több rögzítési pontot igényelnek.
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
2190 Ft


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2020-05-21 06:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése