2020. július 24., péntek

Apple iPad Pro 11.0 (2020) 512GB Wifi Silver - Jelenlegi ára: 385 790 Ft

Apple iPad Pro 11. 0 (2020)
 
 
A világ legfejlettebb kijelzője mobileszközön.
Az egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijelző gyönyörű látvány, magával ragadóan természetes élmény kezelni, és hihetetlenül fejlett technológiákat rejt. A True Tone, a ProMotion és más nagyszerű funkciók gondoskodnak arról, hogy az iPad Prón minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön.
 
Olyan gyors, hogy a legtöbb PC megirigyelheti.
Az A12Z Bionic chippel olyan gyors lett az iPad Pro, hogy a legtöbb ma kapható PC-laptopot lekörözi teljesítményben. Az új, 8 magos grafikus processzorral simán és gyorsan fut minden, legyen szó profi appokról, komoly grafikájú játékokról vagy AR-tartalmakról.
  
A profi kamerák kibővítik a lehetőségeidet.
A széles látószögű kamera mellé egy második, ultraszéles látószögű kamera került, az új LiDAR-szkennerrel pedig olyan AR-élményekben lehet részed, amilyeneket más eszközök egész biztosan nem tudnak nyújtani. Így nemcsak elképesztően szép, nagy látószögű tájfotókat és -videókat készíthetsz, de a kiterjesztett valóságot is még élethűbbnek fogod érezni.
  
Az ujjaid Pro fokozatra kapcsolhatnak.
Az új Magic Keyboard zseniális kiegészítő az iPad Próhoz. Nincs más billentyűzet iPadhez, amin ennyire jó gépelni. Érintőpadja is van, mely egy új kurzorral kiegészülve izgalmas új lehetőségeket visz az iPadOS használatába. Az iPad Prót mágnesesen rögzítheted a Magic Keyboardhoz, és a konzolos lebegő dizájn jóvoltából tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be a dőlésszögét.
A Magic Keyboard májusban érkezik.
  
Álmodd meg. Firkantsd le.
Az Apple Pencil magasra tette a lécet a rajzolás, jegyzetelés és a dokumentumok jelölgetése területén: zseniálisan termé­szetesen és precízen használhatod. Az észrevehetetlen késleltetéssel, pixelpontosan működő, nyomás- és döntésérzékeny eszközt bámulatosan egyszerű kezelni, és azonnal készen áll, amint bevillannak az ötleteid.
Apple Pencil
*nem tartalmazza a csomag
Apple Pencil
 
 
Üzleti célra vásárolsz?
A doboz tartalma
 

Jelenlegi ára: 385 790 Ft
Az aukció vége: 2020-07-24 15:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése