2020. október 27., kedd

Samsung WD80K52E0AW/LE, 8/5 Kg/1200 ford. mosó-szárítógép - Jelenlegi ára: 179 990 Ft

Szépséghibás, horpadás a készülék oldalán.
Termékeink nagy részének mindössze néhány hajszálkarcolás a szépséghibája, melyek főleg a készülékek oldalán, esetenként frontján találhatóak meg. Kiemelten figyelünk arra, hogy gépeinken ne legyenek horpadások, nagyobb zúzódások, melyek már túl nagy kompromisszumot jelentenének esztétikailag vásárlóink számára.
Karcsú és nagy
Elegáns darabja otthonodnak, mégis több ruha tisztítására képes. A karcsú, kisebb helyigényű kialakítás ellenére, 8 kg-os kapacitásának köszönhetően a mosógép képes megküzdeni több halom szennyessel egyetlen mosás alatt – akár 16 fürdőlepedőt is moshatsz egyszerre. Visszaszorítja a mosás gyakoriságának szükségességét, így időt, energiát és vizet spórolhatsz meg.
Eco bubble™
Spórolj a pénzzel és közben védd a ruhák színét, anyagát. Az Eco Bubble™ erőteljes, ugyanakkor mégis kíméletes mosási teljesítményt nyújt. A mosószer buborékokra bomlik, így gyorsan behatol a szövetszálak közé, és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket. Hideg vízben éppolyan hatékonyan mos (15 ° C), ráadásul kevesebb energiát használ*.
Air wash
A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. Az Air Wash technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a kórokozók eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.
Hygiene steam
A ruhák valódi tisztaságot és higiéniát érdemelnek: ebben segít a gőzölés. A Hygiene Steam-program előkezelési műveletek nélkül javít a mosás minőségén. A program során gőz szabadul fel a dob aljából, amely a mosásban lévő összes darabot kellően átjárja. A mosógép ezzel eltávolítja a megtapadt szennyeződéseket, továbbá a baktériumok és allergének* 99, 9%-át.
Bubble soak
Varázsold a ruhákat ragyogóan tisztára, még akkor is, ha azok felettébb piszkosak. A Bubble Soak-funkció segít eltávolítani az olyan makacs szennyeződéseket, mint a vérfolt, a tea, a bor, a smink vagy a fű. Az aktív buborékháló alaposan átöblíti a ruhákat, így a szennyeződések és a foltok fellazulnak, és eredményesebben eltávolíthatók.

Jelenlegi ára: 179 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 11:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése