2020. november 30., hétfő

QB24 halványkék, csíkos hosszú ujjú ing 41, 43 (L, XL) méretben - olasz stílus és minőség (256.) - Jelenlegi ára: 17 900


A QB24 olasz férfi divatmárka a Rinascimento olasz női márka párja.
A QB24 nem követi a trendeket, modelljei a férfi ruhatár alapkövei, melyekből megalkothatod saját stílusod, mellyel kifejezheted személyiséged egyediségét. Elemei könnyedén illeszkednek a stílusos hétköznapi, a lezser, de elegáns üzleti és a művészi összejövetelek igényeihez.
A limitált darabszámban elérhető, különböző modellek közös jellemzője a magas minőségű alapanyag: kasmír, gyapjú, alpaka, pamut.
Minőségi osztály: I.
Származási hely: Olaszország.
Termékjellemzők: halványkék alapon csíkos, minőségi férfi ing.
Anyaga: 100 % pamutvászon.
Méret: 41, 43 (L, XL). (megrendeléskor kérjük feltüntetni a megvásárolni kívánt méretet).
Minden termékünk új, original, számlás, garanciás. A rendeléseket azonnal feldolgozzuk, így azok teljesítése folyamatos, nem kell napokat várni azok átvételére.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk!
Amennyiben konkrét terméket keres, de nem találja kínálatunkban, kérjük érdeklődjön üzenetben, amennyiben raktáron van, feltöltjük. Egyedi kérésekkel is forduljanak Hozzánk bizalommal!
Ajándéknak szánt megrendelését díjmentesen díszcsomagoljuk, így kérheti közevetlenül az Ajándékozott részére történő postázással, emellett ajándékkártyán történő üzenetét is eljuttatjuk a  Címzettnek! : )
SZÁLLÍTÁS: Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés esetén a szállítási költséget átvállaljuk, rendelési értékhatártól függetlenül!
Egyéb esetekben a 8000. - Ft-ot elérő rendeléseket szállítási költség nem terheli.


Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 19:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése