2021. május 28., péntek

Ősi Magnézium Koncentrátum - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Ősi Magnézium Koncentrátum 200 ml - napi intenzív használat mellett is kb. 2, 5 hónapra elegendő
Más nevén magnézium olaj - gyors, természetes, egyszerű, hatékony és egészségbarát segítség izomgörcsök és súlyos, krónikus, sejtszintű magnéziumhiány esetén, amely a 21. századi emberre erősen jellemző. Napi használatra javasolt. Az egyik leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.
A magnézium szerepe:
Helyreállítja a sejtek magnéziumszintjét, természetes sejtvédő
Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést
Javítja az alvás minőségét
Javítja a hangulatot és lazít, nyugtat stressz és túlpörgés esetén
Egészséges bőrszövet képződésében segít
Növeli az energiaszintet
Táplálja az immunrendszert
Szabályozza a hormonrendszert
Használata:
Öntsön óvatosan a tenyerébe kis mennyiséget (első használatnál 1 cseppet) és finoman maszírozza a kívánt testrészre. Izomgörcs esetén az érintett helyre, míg egyéb esetekben a lábszárra, a combra, a felkarra, a hajlatokba.
Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a koncentrátum használata után zuhanyozzon le, addigra a magnéziumionok nagy része felszívódik.
Érdemes a koncentrátumot jó minőségű testápolókkal kombináltan használni, mert a magas magnéziumsó száríthatja a bőr felső rétegét. Így a koncentrátumot fürdés előtt, a testápolót fürdés után javasolt felvinni a bőrre.
Mennyi magnéziumot szükséges naponta bevinni?
Magnéziumionból általában naponta kb. 6-8 mg per testsúly kg bevitel ajánlott. Például egy 90 kg-os férfinak kb. 600-800 mg a napi magnéziumszükséglete (pl.: 6 x 90 = 540 mg). Vannak olyan élethelyzetek, amikor ennél nagyobbra emelkedik a napi igény (pl. várandósság, csecsemőkor).
2, 5 ml (fél teáskanál) koncentrátumban 257 mg elemi magnézium található.
Felhasználás elővigyázatossági előírásai:
A használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.
Az Ősi Magnézium Koncentrátum használata során az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést vagy/és gyenge bizsergést a magas magnézium-klorid tartalom miatt. Ez teljesen ártalmatlan és sok tényezőtől függhet, többek között attól, hogy a test mely részén alkalmazták és mekkora mennyiségben. A magnézium koncetrátum 1: 1 arányú hígításával elkerülheti ezt a hatást. Továbbá, akik ezt tapasztalták, úgy nyilatkoztak, hogy minden egyes használat után csökkent a viszketés.
Összetevők:
Víz
Magnézium-klorid
Magnézium-szulfát
Kálium-klorid
Nátrum-klorid
Kálcium-klorid
Nettó térfogat: 200 ml
Csomagolás: műanyag, szórófejes flakon
Tárolás: szobahőmérsékleten
Gyártó:  Wanadis Kft., forgalmazó: Ősi Magnézium Kft.
Átvételi, szállítási - fizetési módok a szállítási feltételeknél részletezve.
Nézd meg a többi nálam feltöltött holmit is!
Az étrend-kiegészítők és a kozmetikumok nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Nem helyettesítik, hanem kiegészítik az egészséges és változatos étrendet és az egészséges életmódot, de szükségesek az egészséghez. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Amennyiben gyógyászati céllal kívánja őket felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Nem tekinthetők bizonyítéknak a termékkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a termék szedésére.

Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 09:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése