2021. augusztus 26., csütörtök

Lepkevirág színkeverék ( Schizanthus wisetonensis )magok!30db mag - Jelenlegi ára: 400 Ft

Lepkevirág színkeverék ( Schizanthus wisetonensis )magok! 30db mag
Az aukció tárgya 30db mag!
Egynyári dísznövény!
Közepesen magas növény, melynek levélzetét szeldelt levelek alkotják, melyek jó hátteréül szolgálnak az élénk színekben pompázó mintás virágoknak.  Lila, piros, rózsaszín és fehér színű virágai tavasz végén, valamint nyáron nyílnak, különleges színfoltja lehet balkonládánknak.
A kerti lepkevirág napos, világos és félárnyékos helyen is tartható, jó vízelvezetésű, semleges vagy savas kémhatású talajba ültetve.
Rendszeres, de mérsékelt öntözést igényel,  földje legyen mindig kissé nedves.
Virágzás után érdemes visszavágni,  ezzel másodvirágzásra ösztönözhető,
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 02:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése