2022. április 29., péntek

Power AirFryer Multi-Function Deluxe forrólevegős fritőz, a forgógrill és aszalógép egyben - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Szeretne egészségesen és változatosan étkezni, de a rengeteg edénytől és géptől már nem lehet elférni a konyhájában, pedig nem is használjak őket? Ennek mától vége!
Megérkezett a Power AirFryer Multifunction - ez a 9 az 1-ben konyhai csodagép helyettesíti a fritőzt, a grillsütőt, a sütőt, az aszalót, a mikrosütőt, és még sok mindent! A Power AirFryer Multifunction a világon elsőként kombinálja az olajnélküli fritőzt, a grillsütőt és az aszaló gépet!
9 az 1-ben konyhai csodagép
Olaj nélküli fritőz, aszal, grillez, húst és tésztát süt, gratiníroz, pirít, melegít és párol! Ebben a csodagépben 1800 Wattnyi szupererő lakozik! A modern Air Flow forrólevegős technológiának köszönhetően az ételek egy időben 3 tálon készülhetnek, a hagyományos módszerekhez képest 80%-kal kevesebb zsiradékkal. Easy Touch Display és 8 különböző program
Easy Touch Display és 8 beépített program
A kifinomult Easy Touch Display lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen gombnyomással főzzön! Válasszon a 8 előre megadott program közül! A gépben beépített forgó-grill funkció is található. Élvezze a korábbinál szaftosabb és omlósabb grillcsirkét, vagy süssön kolbászt mostantól hozzáadott zsír és olaj nélkül!
Beépített aszaló funkcióval
A beépített aszaló funkcióval végre Ön is készíthet otthon aszalt gyümölcsöket, mindezt természetesen, zsír és hozzáadott cukor nélkül! A Power AirFryer Multifunction-t praktikus kiegészítőkkel szállítjuk. Minden alkatrész mosogatógépben tisztítható. A sült krumpli többé nem úszik az egészségtelen olajban, mert végre itt van a Power AirFryer Multifunction!
Deluxe változat extra kiegészítőkkel
Válassza a Delixe változatot ami, tartalmaz még két rácsot, egy firtőzkosarat és egy grilltartót. Így minden kedvenc ételét könnyen elkészítheti, és még változatosabban süthet-főzhet.
A csomag tartalma:
1 x Power AirFryer Multi-Function 3 db ráccsal
1 x forgókosár
1 x Grillnyárs 
1 x fogókar nyárshoz 
10 x sasliknyárs 
2 x rács
1 x fritőzkosár fogókarral
1 x grilltartó
Technikai információk:
Feszültség: 220-240 V (50/60 HZ)
Teljesítmény: 1800 W
Hőfok 65 ° C – 200 ° C (aszalás módban 30 ° C is állítható)
Készülék mérete: 360 mm x 320 mm x 340 mm
Készülék űrtartalma: 9 liter
Forgókosár űrtartalma: 3 liter
Fritőzkosár űrtartalma: 5 liter
LED-Touch Screen kijelző
Minden kivehető rész mosogatógépben mosható
8 előre beállított programm: Hasábburgonya, Steak, Hal, Rák, Csirke, Sütés, Forgó grillezés, Aszalás


Jelenlegi ára: 69 990 Ft
Az aukció vége: 2022-04-30 01:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése