2022. december 25., vasárnap

Train Simulator - Union Pacific Challenger Loco Add-On (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 2 985 Ft

Classics sorozat A Classics termékcsalád a TS hátsó katalógusában a kötelező termékek széles választékát kínálja ár-érték arányban. A Játékról A hatalmas Union Pacific Challenger 4-6-6-4 már elérhető a Train Simulator számára, amely négy izgalmas és kihívásokkal teli forgatókönyvet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a Sherman Hill útvonalra készítettek. A Wasatch-hegység merev lejtői újabb, erősebb és hatékonyabb mozdonyokat követeltek meg, ami ahhoz vezetett, hogy az Union Pacific főmérnökei egy 4-6-6-4-es gőzmozdonyt terveztek, amely két hajtókerék-készletet használt, mindegyik saját gőzhengerrel. A Challenger lenyűgöző csuklós kerékelrendezése a valaha kifejlesztett egyik legsikeresebb nagy gőzmozdony-konstrukciót tette, és a maga nemében technológiailag az egyik legfejlettebbnek tartották, amely egyszerre nagy lóerőt és hatékony működést biztosít. Elképesztő súlyuk miatt a Challenger rendszeres látnivalóvá vált az UP nehéz hegyvidéki teherfuvarozási útvonalain, de szolgálatba állították a hegyi területeken Kaliforniába és Oregonba tartó alkalmi személyszállítást is. Összesen 252 Challengert épített 1936 és 1943 között az American Locomotive Company és a Baldwin Locomotive Works, aminek alig a felét az UP. Az Union Pacific Challenger V2. 0 for Train Simulator két színben érhető el ? a híres Union Pacific fekete színben és Union Pacific bélelt szürke színben. A legfontosabb jellemzők közé tartoznak a TSX-effektusok, az új füst- és gőzrészecske-kibocsátók, valamint a továbbfejlesztett fülkebelső. A Sherman Hills-kiegészítő (külön beszerezhető) szükséges a kiegészítőhöz mellékelt forgatókönyvek lejátszásához. Forgatókönyvek Négy forgatókönyv a Sherman Hill útvonalhoz: Challenger Intro Run Challenger a Sherman Hill Cheyenne-en Laramie-ba Challenger a Wyconnál dolgozik Kihívó a BNSF csonkján dolgozik További forgatókönyvek érhetők el a Steam Workshopon online és a játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és egyszerűen letölthetők, és még sok órányi izgalmas játékmenetet adnak hozzá. Mivel a forgatókönyvek naponta kerülnek hozzáadásra, miért nem nézd meg most! Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyveinek megtekintéséhez . Főbb jellemzők Union Pacific Challenger Union Pacific fekete és bélelt szürke színekben Valósághű fülkebelső és hangok Továbbfejlesztett mozdonyfizika és TSX effektusok Valósághű esőcseppek és megfelelő fényszóró-világítás Új füst- és gőzrészecske-kibocsátó Quick Drive kompatibilis
Classics sorozat A Classics termékcsalád a TS hátsó katalógusában a kötelező termékek széles választékát kínálja ár-érték arányban.
A Játékról A hatalmas Union Pacific Challenger 4-6-6-4 már elérhető a Train Simulator számára, amely négy izgalmas és kihívásokkal teli forgatókönyvet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a Sherman Hill útvonalra készítettek.
A Wasatch-hegység merev lejtői újabb, erősebb és hatékonyabb mozdonyokat követeltek meg, ami ahhoz vezetett, hogy az Union Pacific főmérnökei egy 4-6-6-4-es gőzmozdonyt terveztek, amely két hajtókerék-készletet használt, mindegyik saját gőzhengerrel. A Challenger lenyűgöző csuklós kerékelrendezése a valaha kifejlesztett egyik legsikeresebb nagy gőzmozdony-konstrukciót tette, és a maga nemében technológiailag az egyik legfejlettebbnek tartották, amely egyszerre nagy lóerőt és hatékony működést biztosít.
Elképesztő súlyuk miatt a Challenger rendszeres látnivalóvá vált az UP nehéz hegyvidéki teherfuvarozási útvonalain, de szolgálatba állították a hegyi területeken Kaliforniába és Oregonba tartó alkalmi személyszállítást is. Összesen 252 Challengert épített 1936 és 1943 között az American Locomotive Company és a Baldwin Locomotive Works, aminek alig a felét az UP.
Az Union Pacific Challenger V2. 0 for Train Simulator két színben érhető el ? a híres Union Pacific fekete színben és Union Pacific bélelt szürke színben. A legfontosabb jellemzők közé tartoznak a TSX-effektusok, az új füst- és gőzrészecske-kibocsátók, valamint a továbbfejlesztett fülkebelső.
A Sherman Hills-kiegészítő (külön beszerezhető) szükséges a kiegészítőhöz mellékelt forgatókönyvek lejátszásához. Forgatókönyvek
Négy forgatókönyv a Sherman Hill útvonalhoz:
Challenger Intro Run
Challenger a Sherman Hill Cheyenne-en Laramie-ba
Challenger a Wyconnál dolgozik
Kihívó a BNSF csonkján dolgozik További forgatókönyvek érhetők el a Steam Workshopon online és a játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és egyszerűen letölthetők, és még sok órányi izgalmas játékmenetet adnak hozzá. Mivel a forgatókönyvek naponta kerülnek hozzáadásra, miért nem nézd meg most!
Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyveinek megtekintéséhez . Főbb jellemzők Union Pacific Challenger Union Pacific fekete és bélelt szürke színekben
Valósághű fülkebelső és hangok
Továbbfejlesztett mozdonyfizika és TSX effektusok
Valósághű esőcseppek és megfelelő fényszóró-világítás
Új füst- és gőzrészecske-kibocsátó
Quick Drive kompatibilis

Jelenlegi ára: 2 985 Ft
Az aukció vége: 2022-12-26 03:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése