2021. szeptember 27., hétfő

5.1-es hangfalszett, a beépített 5.1 erősítő hibás, de a hangszórók hibátlanok !!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

  Wattson 5. 1-es hangrendszer DVD-hez, laptophoz, telefonhoz, a beépített erősítő hibás, de a hangszórók hibátlanok !!!  
A hagfal rendszer mélysugárzójában van egy beépített erősítő is, de valamiért nem lehet a hangerőt szabályozni rajta, halkan szól, így olyan embernek ajánlott, aki meg tudja javítani, az 5 db szatelit hangszórót teheti a falra, polcra, vagy a két front hangszóróhoz tudok biztosítani 2 db szintén ezüst színű, állítható magasságú fém állványt, és úgy ezek a padlón állhatnak, a centert ráteheti a tv tetejére, vagy alá, a kér háttér sugárzót pedig a falra, vagy valami hátul lévő polcra teheti, az 5. 1 erősítő a mélyládába van beépítve, sajnos az eredeti távszabályzója siincs meg, egyébként esztétikailag hibátlan, jó állapotban eladó !!!
Csak a hibás erősítőja miatt adom ilyen olcsón, a fadobozos mélyláda a hibás 5. 1 erősítővel 5. 000 Ft, a szatelitek darabja 1. 000 Ft, de csak egyben adom el !
Méretei :
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 21:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése