2021. szeptember 30., csütörtök

Parker Classic 10K Gold Filled szett (10K arany) - Jelenlegi ára: 180 000 Ft


Parker Classic 10K Gold
Töltőirón és golyóstoll szett 1980-ból
A gyűjtemény legtökéletesebb darabja. A golyóstoll és töltőirón testét teljes egészében 10 karátos arany borítja, a tökéletesen sima felületet pedig finom bordázás töri csak meg a jobb fogás érdekében. Hogy mi a végeredmény? Hibátlan és utánozhatatlan elegancia. A gyári Parker doboz csak tovább fokozza a toll exkluzivitását, ezt a típust ugyanis kizárólag az arany Parkerekhez gyártották, rendkívül kis példányszámban. Az íróeszközök gyári fóliájukba csomagolva fekszenek 1980 óta a dobozban. A szett a különleges kollekció legékesebb darabja.
Az íróeszközökről néhány szó...
George Safford Parker, amerikai tollkereskedő megelégelte az általa forgalmazott íróeszközök minőségét. 1888-ban saját vállalkozást indított, megalkotva ezzel a világhírű Parker márkanevet. Néhány évtizeddel később útjára indult a Classic termékcsalád, mely újraértelmezte a minőség fogalmát. Gyári állapotukban várják új gazdájukat, így akár gyűjteménybe, magánhasználatra, vagy ajándékba, egy ilyen szett minden esetben tökéletes választás. Gyűjteményem néhány eladó darabját termékeimet áttekintve alaposabban is megismerheti. Kérem, tekintse meg a szettekről saját készítésű, nagy felbontású fotóimat is.
Átvétel
A szett Budapesten személyesen átvehető a Déli Pályaudvarnál, nyugodt körülmények között megtekinthető vásárlás előtt. Az ország egész területére díjmentesen postázom ajánlott, elsőbbségi küldeményként a szettet.
Galéria


Jelenlegi ára: 180 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 18:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése