2021. november 27., szombat

Amazonit medál (260) - Jelenlegi ára: 840 Ft


Amazonit medál medál.
Gyöngy átmérője: 8 - 8 mm
Teljes hossza: 6, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Amazonit
Jellegzetességei: az amazonitnak erőteljes a szűrő szerepe. Fizikai szinten blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli a mikrohullámokat és a mobiltelefon kisugárzását, valamint véd az elektromágneses szennyeződés ellen. Önmagunk és bármilyen jellegű szennyeződés közé kell elhelyezni, vagy pedig a mobiltelefonra ragasztani.
Szellemi szinten: megszűri az agyon áthaladó információkat, és ezeket megérzéssel kombinálja. Rendkívüli a csillapító hatása. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai-éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi- és női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget. Ez az a kő, amely lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld, vagy pedig figyelembe vegyed az eltérő nézőpontokat.
Érzelmi szinten: az amazonit enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.
Spirituálisan: az amazonit elixírje rendkívüli hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet.
Gyógyhatása: az amazonit gyógyítja és megnyitja a szív- és a torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Ugyancsak megnyitja a harmadik szemet, és utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalcium-hiányra és a -lerakodásokra; helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket. Elixírként orvosolja a kalciummal összefüggő problémákat. Az amazonit ugyancsak oldja az izomgörcsöket. Legfőbb sajátsága az a védelem, amelyet a mikrohullám egészségkárosító hatásával és az elektromágneses szmog más forrásával szemben biztosít.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
* * * * * * * * * * * * *
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 840 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 01:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése