2021. november 30., kedd

Homokzsák, Sandbag Ultimate Crossfit Fitness Medium - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Homokzsák, Sandbag Ultimate Crossfit Fitness Mini és Medium
A legerősebb és legtartósabb, legjobb minőségű sandbag-ek.
Ultimate Sandbag Small (Power csomag): 1 db közepes méretű Sandbag és 2 db 9-18 kg-ig tölthető zsák
Új ára: 39. 200Ft 
Több db van, mindegyiken 1-1 db gombpatent cserére szorul, de funkciójában nem zavaró, használható így is, mivel egy nagyon erős cipzár is van pluszban rajtuk. Bőrdíszműves kb. 500-1000Ft között cseréli ki.
Minden zsák már homokkal is töltött.
A homokzsák (sandbag) , mire is tudjuk használni ezt a különleges eszközt?
A homokzsák(sandbag) a többi tréningeszköztől (pl. súlyzók, kettlebell, medicinlabdák) abban különbözik alapvetően , hogy míg azok nem változtatják alakjukat, töltöttségi állapotukat, jó súlyelosztással rendelkeznek, addig a sandbag ennek pont az ellenkezője: A benne lévő töltőanyagnak köszönhetően középpontja folyamatosan változik, nincs két egyforma ismétlés.
A homok helyzetének folyamatos, hirtelen változásai az izmod azonnali reagálását eredményezi. Intenzíven megmozgatja azokat az izmokat is, melyeket a hagyományos edzési módszerek nem céloznak meg. Edzőgépek vagy súlyok segítségével a homok mozgásának hatását nem lehet elérni. A nagy izomcsoportok mellett a stabilizáló izmok is folyamatosan dolgoznak az Ultimate Sandbag-gel való edzés közben. Ha cardio edzést szeretnél a homokzsákkal, akkor csökkentened kell a töltés súlyát, így gyorsabb
Ennek köszönhetően az izomzatot nagy stressznek teszi ki a legkülönbözőbb szögekből és irányokból, az izomrendszerben lévő kapcsolatokon keresztül villámgyorsan egy időben bekapcsolja az összes nagy izomcsoportot, valamint a kisebb stabilizáló izmokat, a test megtanulja koordinálni és kezelni a funkcionális mozgásmintákat.
Mindez azt jelenti, hogy a sortoló csípőjét, gerincmerevítő izmait, felsőtestét, komplex alsótestét és minden „ porcikáját”, ami ezek között helyezkedik el, a homokzsákos tréning komolyan megdolgoztatja. Az edzés ráadásként nem csak az erőnlétet növeli ezeken a területeken, hanem ami sokkal fontosabb, a mozgásnak azokat az alapjait teszi stabilabbá és erősebbé, melyek a legtöbb embernél gyengék.
Gyakorlatok a teljesség igénye nélkül:
-guggolások medveöleléssel
-keresztkitörések hátra Zercher-fogással
-törökfelállások
-kitörések előre törzsrotációval
-guggolásból nyomások
-felhúzások törzsfordítással
-fej fölé szakítások.
 

Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 01:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése