2021. november 27., szombat

Rózsaszín kétkerekű gyerekroller állítható alumínium kormánnyal - Jelenlegi ára: 13 700 Ft


EAN Kód:
8720286205402
Súly:
2, 3 kg
Gyermeke élvezni fogja az utcán vagy a parkban való száguldozást ezzel a nagyszerű kétkerekű robogóval. A gyermekroller váza alumínium csőből készült, így erős és stabil. Az állítható magasságú kormánynak köszönhetően különböző korosztályok használhatják. A roller ABEC 5-ös csapággyal ellátott poliuretán kerekekkel rendelkezik, így nagy sebességre képes. A fék kialakítása megfelelő egyensúlyt és biztonságot biztosít a gyermekrollernek. Az egyszerű összecsukható rendszernek köszönhetően a városi roller kis méretűre összehajtható, így könnyen szállítható. Színe: rózsaszínAnyaga: alumínium, poliuretán, műanyagMérete: 66 x 32 x (71-81) cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 50 kg125 mm-es kerekekkelÁllítható kormányFigyelmeztetés: Kizárólag kültéri használatraFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára. FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! FIGYELMEZTETÉS: Védőfelszereléssel használandó! Közúti forgalomban nem szabad használni!
Színe: rózsaszínAnyaga: alumínium, poliuretán, műanyagMérete: 66 x 32 x (71-81) cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 50 kg125 mm-es kerekekkelÁllítható kormányFigyelmeztetés: Kizárólag kültéri használatraFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára. FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! FIGYELMEZTETÉS: Védőfelszereléssel használandó! Közúti forgalomban nem szabad használni!
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 13 700 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 05:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése