2021. november 30., kedd

ComfortGym | Pavigym fitnesz szőnyeg, jóga matrac 100cm x 60cm x 1,5cm, kék - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

ComfortGym | Pavigym fitnesz szőnyeg, jóga matrac 100cm x 60cm x 1, 5cm, kék
Új ára: 24. 000Ft (80$)
Több db van.
COMFORTGYM A LEGELLENÁLLÓBB, LEGVASTAGABB FITNESZ MATRAC A PIACON
A TÖKÉLETES EDZŐTERMI MATRAC
Komfort és tartósság
Az ellenállás és a tartósság tökéletes kombinációja. A színek, formák és méretek széles választéka áll rendelkezésre.
Comfortgym matracokat kifejezetten a sportlétesítményi használatra tervezték, ahol nagy igénybevételnek és terhelésnek vannak kitéve. Ez a legtartósabb termék a piacon, ugyanakkor maximális védelmet és kényelmet biztosít a felhasználó számára.   Ez az ellenállás és a tartósság közötti tökéletes fúzió, valamint a széles szín és méretválaszték a jelenlegi esztétikai trendekhez igazodik, ez teszi a Comfortgym matracot valóban egyedülállóvá.
Szuper ellenállás: A Comfortgym matrac az egyik legtartósabb a piacon
Vízállóság: A Comfortgym sűrű pórusanyagának köszönhetően teljesen vízálló, ami megakadályozza az izzadság és a szennyeződés következtében kialakuló rossz szagokat. Nincs többé büdös, öreg edzőszőnyeg!
Egyszerű tárolás: A Comfortgym edzőszőnyegek megerősített o lyukakkal készültek a könnyű tároláshoz. Semmi sem rosszabb, mint egy rendetlen edzőterem.
Biztonságos anyag: A Comfortgym fitness szőnyegek nem tartalmaznak PVC-t vagy latexet, így megakadályozzák a lehetséges allergiát, és növelik a termék kiváló minőségét.
Antibakteriális: Az EVA polimerek biztosítják a gombák és baktériumok növekedésének megakadályozását. A higiénia kulcsfontosságú.
 


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 03:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése